maandag, januari 16, 2006

Hoe Israël op schandalige wijze argeloze toeristen voor zich wint

Op dit onwaarschijnlijke kaartje laat het Israëlische beleid zich nog maar eens van zijn kwaadaardigste kant zien.
Het kaartje is de natte droom van elke doorwinterde Zionist: het toont Isräël als één en ondeelbaar vanaan de Middelandse zee tot aan de Jordaan en van de Golan hoogte in het noorden tot aan de Egyptische grens in het zuiden. Geen sprake van de bezette Palestijnse gebieden.
Of hoe Israël de argeloze Nederlandse toerist impakt en zijn eeuwige politiek van voldongen feiten blijft voeren. Het is natuurlijk makkelijk als je grondwet geen specifieke buitengrenzen vermeld, als je al 40 jaar illegale nederzettingen bouwt op bezet gebied en er toch in slaagt de Westerse media er van te overtuigen dat het om een nationaal conflict gaat tussen twee evenwaardige rivaliserende partijen...
Volgens de mensen van deze website is de informatie mede gebaseerd op informatie van Toeristiek / Reed Business Information bv. Ze vermelden er nog bij dat "de gegevens zorgvuldig zijn samengesteld," maar dat ze "geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor mogelijke gevolgen die kunnen voortvloeien uit het gebruik van deze gegevens." Is dit nog steeds het Nederlandse oorlogsgeweten dat hen parten speelt? Ze dekken zich in ieder geval in tegen de waarheid.

Geen opmerkingen: